Olen Ville Ruso, taideyritys Karusoman omistaja, perustaja ja taiteilija. Maalaan tauluja. Tämä kaikki on isäni Heikki Ruson ansiota. Hän on harrastanut taiteen tekemistä päätyönsä ohessa lähes koko ikänsä ja hänen esimerkkiään seuraten olen ajautunut samoihin puuhiin. Hänen studiollaan Helsingin Mechelininkadulla Karusoma ja koko taiteen tekemiseni sai alkunsa.

karusoma ville ruso urheilu harrastuksia

Vikkinä aloitteleville taiteen tekijöille antaisin, että hommaa välineet, ryhdy hommiin, äläkä mieti liikoja. Netistä saa tarvittaessa hyviä vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota. Taiteen tekeminen on kivaa ja rentouttavaa. Parasta on se, kun saa luoda ja tehdä maailmaan kauniita asioita. Haastavinta työssäni on saada tieto Karusomasta leviämään ihmisille ja saada ihmiset huomaamaan, että ns. tavallisillakin ihmisillä voi olla uniikkia taidetta seinillään.

Uskon taiteen tekemisen olevan nouseva trendi. Hektinen arki vaatii välillä hengähdystaukoja ja rauhoittumista, ja taiteen tekeminen on siihen todella hyvä vaihtoehto. Tavoitteenani on tehdä Karusomasta koko maassa tunnettu taidebrändi.

karusoma ville ruso kulttuuri harrastuksia

Laskuvarjohyppyä olisi nasta joskus kokeilla, mutta taidan olla siihen liian pelkuri. Katsotaan milloin rohkaistun. Olisi hienoa saada lentää taivaalla edes kerran.