Olen Jonna, Joensuusta lähtöisin, mutta asun tällä hetkellä San Franciscossa. Olen laulaja-lauluntekijä ja lauluopettaja. Olen halunnut laulaa niin kauan kuin muistan. Yläasteella aloin laulamaan koulun tapahtumissa ja lukiossa vieläkin enemmän. Hain Popstars nimiseen televisio-ohjelmaan ja olin yksi neljästä jäsenestä, joka valittiin Gimmel bändiin. Lähdin kuitenkin mieluummin soolouralle ja aloin julkaisemaan musiikkia omalla Jonna nimellä Sony Musicin kanssa tammikuussa 2003. 

jonna christensen

Laulaminen on mahtava tapa ilmaista itseään. Esiintyminen tuo onnistumisen tunteen ja kehittää itsevarmuutta. Uuden musiikin luominen on mahtavaa sekä esiintyminen ja parasta on se, että saa laulaa omia kappaleita ja kuulla, että ihmiset voivat samaistua niihin.

Vaikeinta ja haastavinta työssäni on se, että jos ei ole levytyssopimusta ja keikkamyyjää niin joutuu itse tekemään useamman ihmisen työt. Keikkojen buukkaaminen ja kappaleiden toimittaminen eri medioihin ja radioihin on vaikeaa ilman isoa koneistoa taustalla. 

jonna christensen

Uskon, että tulen aina laulamaan ja kirjoittamaan musiikkia. Jossain vaiheessa teen sitä varmaan vaan omaksi iloksi, koska laulajana on hyvin pieni mahdollisuus menestyä. Nyt päällimmäisenä tavoitteenani on promota uutta albumiani, Sound Mind, täällä Amerikassa ja yrittää buukata mahdollisimman monia keikkoja täällä.

jonna christensen

Rakastan kielten opiskelua. Haluaisin oppia Espanjan kielen kunnolla. Olen harjoitellut jonkun verran yksipyöräisellä ajamista, mutta haluaisin kehittää lisää sitä taitoa.