Tervetuloa Mitäharrastaa.fi:n ensimmäisen blogikirjoituksen pariin!

Sivustomme on ottanut vasta ensiaskeleensa ja vielä on kosolti työsarkaa edessäpäin. Kaikki palautteet, kommentit ja kehitysideat ovatkin näin ollen enemmän kuin lämpimästi tervetulleita. Voit laittaa postia tulemaan yhteydenottolomakkeen kautta tai nakata suoraan sähköpostiosoitteeseen hello@mitah.spdigital-live.com.

Koko idea Mitäharrastaa.fi:stä lähti alkujaan omista tarpeistamme, sillä niin usein perheessämme lennähti ilmoilla kysymys – mitä harrastaa?  Ystävillemme syntyi idea, että olisi hyvä olla olemassa urheiluseuroille räätälöity palvelu, jossa seurat voisivat ilmoittaa kursseistaan lapsille ja nuorille. Tästä alkusiemenestä lähtikin itämään ajatus kaikenkattavasta harrastesivustosta, joka niputtaisi kasaan erilaisia urheilu- ja kulttuuriharrastuksia yhteen paikkaan. Niin sanottu harrastushakemisto, josta voisi helposti ja nopeasti etsiä harrastusmahdollisuuksia vaikkapa omasta kotipitäjästäsi ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tai vaihtoehtoisesti löytää uusia raikkaita ideoita, mitä kaikkea sitä voisikaan harrastaa yksin tai yhdessä koko perheen voimin. Halusimme luoda toimivan ja helppokäyttöisen palvelun, joka sopisi nykypäivän digitalisoituneeseen maailmaamme ja kuluttajatottumuksiimme. Palvelun, jota käyttäisimme mielellämme itsekin.

Sivuston tämänhetkiset harrastuksen tarjoajat on kerätty kasaan yhden käsiparin ja istumalihasten voimin puhtaasti googlettamalla ja Googlesta löydettyihin tietoihin perustuen. Tästä johtuen onkin alkuun panostettu pääkaupunkiseudun tarjontaan, jotta oli mahdollista saada palvelu mahdollisimman nopeasti kaikkien ulottuville ja hyötykäyttöön. Ei siis hätää ja tavoitteena on kuin onkin laajentaa piakkoin kattamaan koko Suomen harrastetarjooma. Palvelu tarjoaakin mahdollisuuden listata harrastuksia täällä, joten tuota lomaketta kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jotta saisimme ne “piiloharrastuksetkin” tuotua esiin.

Blogissa tulemme jatkossa käsittelemään kaikkea mahdollista ja mahdotonta harrastamiseen liittyen, lajiesittelyjä, vieraskynäkirjoitelmia jne.

Nöyrä kiitos mielenkiinnosta ja harrastamisiin! 😀