Olen Ossi Väänänen pääkaupunkiseudulta ja entinen jääkiekkoammattilainen. Ensimmäisen kerran olin luistimilla 2-vuotiaana ja seurajoukkueeseen menin isoveljen mukana 5-vuotiaana. Oman ikäisiin menin 7-vuotiaana, jolloin seurani oli Jokerit. Jääkiekosta tuli minulle ammatti ollessani 18-vuotias. Sitä ennen se oli vain kaukainen unelma, josta alkoi tulla totta 17-vuotiaana päästessäni Suomen maajoukkueeseen.

Ossi Väänänen jääkiekko urheilu harrastuksia

Aloittelevia harrastajia rohkaisisin harrastamaan erilaisia lajeja ja ennenkaikkea pitämään hauskaa harrastuksen parissa. Liikunta on hieno asia. Tapaa kavereita ja pääsee toteuttamaan ja haastamaan itseään. Ammattilaisuutta on aivan turha miettiä nuorena. On mielestäni tärkeää antaa aina kaikkensa kentällä ja pitää pilke silmäkulmassa, on laji sitten mikä tahansa. Pääasia on, että lapsi saa vapaasti harrastaa, ei vanhemmat lasten puolesta.

Parasta ammatissani oli toimia yhteisen maalin eteen joukkueena ja saada kovasta työstä palkinto kehityksen valossa. Itsensä kehittäminen ja haastaminen tuo aina motivaatiota. Haastavinta on jatkuva rasitus henkisesti ja fyysisesti. Suhteeni jääkiekkoon on tällä hetkellä olla fanina. Ja silloin tällöin toimia asiantuntijana. Rakastan lajia edelleen.

Ossi Väänänen jääkiekko urheilu harrastuksia

Uusista harrastuksista minua kiinnostaa maastopyöräily ja laskuvarjohyppy. Oikeastaan kaikenlainen liikkuminen ulkona/luonnossa. Nautin ulkoilmasta ja luonnosta, moottorina oma keho ja mieli.